SUMA DIP K1 folyékony előáztatószer

Ez az előáztatószer különösen alkalmas arra, hogy az áztatási folyamat során eltávolítása a csészékről és a kerámia-edényekről a makacs szennyeződéseket. Aktív klór tartalmú, lúgos folyadék. Lerakódás gátló anyagok és maró lúgos anyagok keveréke, ez teszi lehetővé, hogy csészékről és kerámia-edényekről eltávolítsa a makacs szennyeződéseket. Segít eltávolítani a tea-, kávé- és gyümölcsfoltokat. Ráégett élelmiszer maradék és keményítő eltávolításában segít. Vízzel könnyen keverhető, így közvetlenül hat.

Nagyon erős lúg! PH 12,5

suma k1.jpg

SUMA SHINE K2

Ez egy fehér őrlemény. Tehát nem folyadék, hanem szilárd anyag. 1%-os oldata PH11 - PH11,5. Nagyon erős lúg. Lehetőleg kesztyűben dolgozz ezzel az anyaggal! Magyarul egyébként nátrium karbonátról van szó, és így gondolom, már mindenkinek ismerős. Pontos összetétele a következő: nátrium karbonát 30%; nátrium perkarbonát 30%. (Házi feladat lerajzolni a molekula szerkezetét!) ; nátrium metaszilikát 10%; dinátrium triszilikát 5% alatt; a többi anyag lényegesen 5% alatt. Aki kíváncsi rá, annak elküldöm azt is. 

sumak2.jpg

Suma Super L1 

A Suma Super L1 koncentrált folyékony fertőtlenítő hatású gépi mosogatószer , speciális készítmény amely kitűnő tiszta felületet eredményez és folt eltávolító szükséges feltétele a lágy víz. Legfontosabb tulajdonságai
A Suma Super L1 klóros, lúgos folyékony mosogatószer ami alkalmas egyetlen vagy több-tartályú mosogatógépek használatához. A mosogatószer maró alkália keveréket és vízkő ellenőrző rendszert tartalmaz a kitűnő tisztaság érdekében, zsírtalanít az odaszáradt ételmaradéktól megtisztítja a felületet valamint könnyen öblíthető és folt mentes felszínt biztosít.

suma L1.jpg

 

SUMA Ultra L2 detergent

Fékezett habzású vízlágyító és mosogatószer. Növelt hatékonyságú, a vízlágyítók által, csökkenti a vízkő lerakódást ipari mosogató gépekben. Eltávolítja a zsíros szennyeződéseket és oldja a fehérjét.

l2-suma-ultra-5l.jpg

SUMA Lima L3 detergent

A Suma Lima L3 erősen lúgos, klóros folyékony gépi mosogatószer, ami alkalmas egy vagy többtartályú
mosogatógépek használatához. Maró alkáliát és fehérítő klórt tartalmaz a kitűnő tisztaság érdekében, zsírtalanít, eltávolítja az odaszáradt ételmaradékot és foltokat. Megakadályozza a vízkőképződést, valamint a termék bármilyen vízkeménység esetén alkalmazható.

suma-l-3-gepi.jpg

SUMA Special L4 detergent

A Suma Special L4 erısen lúgos teljesítményű folyékony mosogatószer ami alkalmas egy vagy több-tartályú
mosogatógépek használatához. Maró alkáliát és erőteljes vízkő ellenőrző rendszert tartalmaz a kitűnő tisztaság érdekében, zsírtalanít az odaszáradt ételt eltávolítja. Az erőteljes vízkő ellenőrző rendszernek köszönhetően megakadályozza a vízkőképződést a közepesen kemény vízben. PH 12,7 az 1%-os oldata. Nagyon erős lúg ! !

suma L4.jpg

SUMA Nova L6 detergent

A Suma Nova L6 erősen lúgos teljesítményű folyékony mosogatószer ami alkalmas egy vagy többtartályú
mosogatógépek használatához. Maró alkáliát és erőteljes vízkő elleni anyagokat tartalmaz, melynek köszönhetően kitűnően eltávolítja a szennyeződéseket. Ennek köszönhetően megakadályozza a vízkőképződést a közepesen kemény vízben. PH 12,7 az 1% -os oldata. 

sumaL6.jpg

 

SUMA Alu L10 detergent

A Suma Nova L10 erősen lúgos teljesítményű folyékony mosogatószer ami alkalmas egy vagy többtartályú mosogatógépek használatához. Az erőteljes vízkő ellenőrző rendszernek köszönhetően megakadályozza a vízkőképződést a közepesen kemény vízben. PH 12,0 az 1% -os oldata. Használatát kifejezetten aluminium edényekhez fejlesztették ki. Óvja az aluminiumot. 

suma L10.jpg

SUMA Rinse A5 rinse aid

Ez egy fékezett habzású öblítő adalék. Semleges anyag, nem ionos, foltmentes szárítást biztosít gépi mosogatás esetén. PH 5,3 tehát nagyon közelít a PH-ja a 7-hez. 

Suma A5.jpg

SUMA Crystal A8 rinse aid

A Suma A8 SAVAS kémhatású, folyékony gépi öblítőszer. Alkalmazható bármely anyagból készült evőeszközök,
tányérok, poharak, konyhai használati eszközök gépi mosogatást követő öblítésére. Elsősorban műanyag
eszközök öblítésére kifejlesztett termék, de ugyanolyan jó eredménnyel alkalmazható fém, üveg, porcelán és egyéb felületek gépi öblítésére. PH 1,6. Nagyon erősen savas ! ! Javasolt hígítás 1: 5000. Tehát egy köbméter vízbe 2 dl. suma A8.jpg

 

Mosogatógép só granulátum. Ez nagy szemű ipari nátrium klorid. Magyarul konyhasó. A só használatával a fényes fém felületeken száradás után nem keletkeznek foltok.

Ez a só nem alkalmas étkezési célra, mert a konyhasó tisztított és a minőségi konyhasó adalékanyagokat is tartalmaz; magnézium-karbonátot az összetapadás gátlására, illetve jódot (kálium-jodid vagy kálium-jodát formában) a golyva (lat: struma) illetve egyéb jódhiányos panaszok megelőzésére. 

solt.jpg

Szerző: Henry S  2013.06.08. 18:33 Szólj hozzá!

Címkék: munka konyha étterem vendéglátás szállodaipar angliai kitchenporter

A bejegyzés trackback címe:

https://kitchenporter.blog.hu/api/trackback/id/tr395351410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása